Axis Woman Working On Tablet

(Young) Professionals

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Verlang je steeds meer naar een bedrijf dat écht bij je past? Hoog tijd voor verandering. Vertrouw op de professionele ondersteuning van je persoonlijke AXIS-carrièrecoach, die je op weg helpt naar een nieuwe job die blijft boeien.

Young Graduates

Net afgestudeerd en op zoek naar een eerste werkervaring in HR, Legal, Insurance of Banking & Finance? Vertel ons alles over je droomjob. En wij vertellen je welk bedrijf het beste bij je past. Reken op waardevolle tips en advies op basis van onze knowhow en meer dan 20 jaar ervaring. Voor een prima match van bij aanvang.

AXIS Career  

Axis Portrait Man

Outsourcing in elke niche

Geniet je van werken op tijdelijke projecten, maar ook van werkzekerheid? Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe projecten die matchen met je profiel.

AXIS Projects is de referentie voor kwalitatieve projecten.

Axis Projects

Executives: top talent verdient een top job

Hebt je een managementfunctie, maar ben je toe aan verandering? Of klaar voor de volgende stap? AXIS Executives vindt snel de ideale match tussen jou en je nieuwe werkgever. Via ons breed netwerk, maar ook dankzij een grondige kennis van je specifieke sector. Je kan rekenen op een carrièrecoaching op lange termijn.

Axis Executives

Axis Man Reading Newspaper

Training en opleidingen op maat

Trainingen en opleidingen op maat van je behoeften. Stel zelf je programma samen op basis van een breed gamma aan cursussen Finance en Management. Kies uit verschillende leervormen: face-to-face, e-learning of een combinatie van beiden: blended learning. De cursussen worden gegeven door ervaren trainers, in 4 talen.

Axis Learning