AXIS GROUP heeft zich sinds 1996 ontwikkeld tot een referentie in diensten voor de arbeidsmarkt in enkele specifieke sectoren: Human Resources, Legal, Insurance en Banking & Finance.
Onze missie? In deze specifieke niches de perfecte match vinden tussen kandidaat en werkgever. Onze focus ligt steeds op een langetermijnsamenwerking, zowel met bedrijven als werknemers.

Onze kernwaarden:

1. EXCELLENCE

We houden niet van half werk. Excelleren betekent voor ons: net dat stapje verder gaan om de hoogst mogelijke kwaliteit aan te bieden onze klanten en sollicitanten.

2. TEAMWORK

AXIS is een hecht team, dat een rots in de branding wil zijn van alle betrokken partijen in search & recruitment. Een van onze grootste troeven? De unieke samenwerking tussen al onze medewerkers om u verder te helpen.

3. INTEGRITY

De lat ligt hoog. Wij hanteren alleen de hoogste standaarden op het vlak van integriteit en respect voor mensen. Want vertrouwen primeert voor ons altijd.

4. PRIDE

Onze medewerkers moeten oprecht trots kunnen zijn op onze onderneming en haar dienstverlening: het vinden van de perfecte match tussen kandidaat en klant.

5. PASSION

Onze dagelijkse brandstof? Slagen in wat we doen, de referentie zijn in onze specifieke niches en zo de concurrentie op de markt ver achter ons laten.