Axis Woman Working On Tablet

Tijdelijke jobs en uitzendarbeid

Op zoek naar een tijdelijke werknemer die meteen inzetbaar is in uw team? Reken op AXIS voor een flexibele oplossing op maat van uw behoeften. Uw persoonlijke AXIS-consultant is thuis in uw branche en brengt snel uw gedroomde invaller in stelling. No cure? No pay. U betaalt pas als uw kandidaat effectief gevonden wordt.

Selectie en rekrutering

U wilt een vaste medewerker aanwerven op de lange termijn? Uw consultant kent de noden van uw sector als zijn binnenzak. In zijn brede database vindt hij razendsnel de ideale kandidaat met het juiste profiel. De selectieprocedure verloopt altijd volgens een vooraf besproken scenario, op maat van uw specifieke wensen.

Testen van vaardigheden en kennis

Meten is weten. Wij testen kandidaten op hun vaardigheden en kennis: talen, pc-vaardigheden, boekhouding, persoonlijkheid, stressbestendigheid, leidinggevende capaciteiten… Wilt u bijvoorbeeld ook testen of uw werknemers in aanmerking komen voor een promotie? Dan kunt u deze testing ook intern gebruiken.

Deep screening van kandidaten

U zoekt de beste kandidaat voor de job. Daarom laat u best niets aan het toeval over en neemt u het zekere voor het onzekere. Concreet? Referenties, aanbevelingen of prestaties worden gecontroleerd en afgetoetst. Deze grondige screening garandeert het vinden van de ideale match, voor werkgever én werknemer.

Axis Portrait Man

Outsourcing in elke niche

Gespecialiseerde werknemers zijn schaars, zeker als u een heel team nodig hebt voor een korte periode. Met AXIS Projects haalt u een referentie in huis voor kwalitatieve outsourcing. Voor gedreven consultants en interimmanagers in verzekeringen, HR, Legal en Bank & Finance. Altijd op maat van uw project.

Payroll service

Uw personeel op de AXIS-payroll? Handig als u een flexibele oplossing zoekt voor een beperkte periode. Denk bijvoorbeeld aan een tijdelijk project. Wij zorgen voor het HR-management en de betaling van uw werknemers. Plus alle administratieve taken, inclusief het verstrekken van alle sociale en fiscale documenten.

Axis Man Reading Newspaper

Training en opleidingen op maat

Trainingen en opleidingen op maat van uw behoeften. Stel zelf uw programma samen op basis van een breed gamma aan cursussen Finance en Management. Kies uit verschillende leervormen: face-to-face, e-learning of een combinatie van beiden: blended learning. De cursussen worden gegeven door ervaren trainers, in 4 talen.

Axis Learning