Van young potential tot ervaren professional. Zowel voor interim- als selectieopdrachten, steeds met de focus op een specifieke nichemarkt of profiel.

Vijver van talent voor bedrijven

Axis Young Man In Sunlight

Talent speur je best zo vroeg mogelijk op. Want ook u wil die ene ruwe diamant als eerste een contract aanbieden. De ervaren consultants van AXIS Career kennen als geen ander de beste en snelste weg naar potentiële kandidaten. Met vakkennis linken ze de beste profielen aan uw vacature(s). Een win-winsituatie voor iedereen.

Axis Man Working On Tablet

Werft u liever een young professional aan met al een eerste of meerdere werkervaringen achter de rug? Even goed idee, want ook zij zijn vaak de ideale match voor wie zoekt naar gedreven werknemers. Van juristen tot boekhouders, office managers… Kortom: fris talent dat helemaal past bij uw specifieke niche en jobomschrijving.

De meerwaarde van AXIS GROUP

Ons meerwaarde voor u als werkgever? Deskundig advies bij het opmaken van de juiste profielen en selectieprocedures, plaatsen van personeelsadvertenties, kandidaten testen op bepaalde vaardigheden, actief de jobmarkt scannen…

No cure, no pay

Als onderneming betaalt u alleen als uw ideale kandidaat voor de job effectief gevonden wordt én een contract tekent. Kandidaten betalen helemaal niets.